avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Un angajat dintr-o institutie publica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Un angajat dintr-o institutie publica doreste un ...

Buna ziua !
Un angajat dintr-o institutie publica doreste un program flexibil , datorita fluxului de munca nu i se aproba acest lucru. ce pot sa-i raspund la aceasta solicitare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 22 Noiembrie 2021
Ca nu i se poate solutiona favorabil si motivele respingerii solicitarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program flexibil - în instituție publică ? oanaportar oanaportar Vă rog mult să mă ajutați cu un răspuns : - un salariat care lucrează într- o instituție publică și este personal contractual vrea ca directorul ... (vezi toată discuția)
Reducerea program de lucru 4 ore morty morty Reducerea program de lucru 4 ore, Buna ziua parinte a unui copil cu dizabilitate incadrat in gradul 1 de handicap in varsta de 11 ani, doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii-care este legislatia in vigoare? ema.1 ema.1 Buna seara!Am si eu o intrebare referitoare la concediul pentru studii. Angajatorul meu mi-a aprobat, in scris, la data inscrierii in programul de pregatire , ... (vezi toată discuția)