avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit o casa cumparata de la Stat.Acum este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit o casa cumparata de la Stat.Acum este evacuarea data ...

Am mostenit o casa cumparata de la Stat.Acum este evacuarea data de instanta.Va rog sa imi indicati formula de calcul(sau de unde o pot afla),pentru a da statul in judecata si a recupera banii platiti.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:22, 22 Noiembrie 2021
Discutați cu un avocat,este vorba despre un proces se pot solicita banii achitați în baza legii 112 ,suma reactualizată cu indicele inflației.Nu e o situație clară daca erati dvs cumpărător aveați dreptul faptul că sunteți moștenitorul celor care au cumparat poate ridica interpretări.Nu merge cu formule si modele de acțiuni e proces care necesită avocat.avand un grad de dificultate.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc,
Stiu ca fara avocat nu are rost sa intreprind cev.Ceea ce doream sa aflu,este cum pot calcula acest indice al inflatiei,pentru a imi face o idee asupra carei sume "lupt"si daca are rost sa duc aceasta "luta'
Multumesc
În astfel de procese se face in general o expertiza de specialitate sau faceți o adresa la institul național de statistică precizați suma si rugați să vă dea un răspuns(Nu garantez ca vor raspunde).Puteti discuta cu un expert contabil sau cineva de specialitate.A existat o perioada în care se obțineau sume fabuloase,cei ce plătisera sume de nimic pe legea 112 și unii reclamanti au primit valoarea de piata.Acest lucru nu mai e valabil de ani buni,Calcul depinde de n aspecte, s a platit integral,în rate ,cati ani au trecut etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea unei sume cu rata inflatiei retroactiv al3xal3x2 al3xal3x2 buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)
Actualizare sume platite icral in 1995 ContSters59529 ContSters59529 Buna ziua, Cum se actualizeaza suma platita la Icral de 20 milioane lei in 1995 cu care trebuie sa despagubeasca Statul acum in 2011, caci o ruda a mea a ... (vezi toată discuția)
Calcul indice de inflatie Darie Tudor Darie Tudor Salut amicii si pe cei care ma vor...lumina. Tuturor: La multi ani! Dupa lupte seculare care au durat mai bine de 1 an si jumatate X-((motiv pentru care am ... (vezi toată discuția)