avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,am primit de la executorul judecatoresc o hotărâre de incetare a executarii silite deoarece nu exista bunuri mobile sau imobile urmaribile.Specific ca am poprire de multi ani in care am avut poprire pe salariu dar nu s-a strans suma datorata integral.Ce inseamna aceasta hartie?poate relua executarea silita oricand?Eu numai muncesc din 2019 dar daca m-a angajez ma vor urmari iar?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 19:45, 22 Noiembrie 2021
Este posibilă introducerea unei noi cereri de executare. Este la latitudinea creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)