Buna seara.Intrebarea mea este daca in urma partajului celălalt soț poate vinde apartamentul de trei camere fara acordul meu.Eu nu vreau să vând.Ce poate face cealaltă parte în acest caz?
În urma partajului imobilul poate fi atribuit dvs cu obligatia de a achita fostului soț sulta stabilita,ii poate fi atribuit dumnealui cu obligația să vă despsgubeasca,poate fi scos ls licitație dacă nimeni nu dorește atribuirea bunului.Nimeni nu poate fi obligat să rămână în indiviziune..
În urma partajului imobilul poate fi atribuit dvs cu obligatia de a achita fostului soț sulta stabilita,ii poate fi atribuit dumnealui cu obligația să vă despsgubeasca,poate fi scos ls licitație dacă nimeni nu dorește atribuirea bunului.Nimeni nu poate fi obligat să rămână în indiviziune..
Partaj
Jokera
Buna ziua,daca am divorțat prin notar,dar nu sunt de acord sa vand apartamentul care este bun comun,ma poate obliga cineva? Mentionez ca el a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Succesiune
raluka
Mama mea si sora ei trebuie sa faca succesiunea unui apartament ramas din partea parintilor. Sora ei doreste vanzarea apartamentului sau o suma de bani. Mama ... (vezi toată discuția)