avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Intrebarea mea este daca in urma partajului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Intrebarea mea este daca in urma partajului celălalt ...

Buna seara.Intrebarea mea este daca in urma partajului celălalt soț poate vinde apartamentul de trei camere fara acordul meu.Eu nu vreau să vând.Ce poate face cealaltă parte în acest caz?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:39, 22 Noiembrie 2021
În urma partajului imobilul poate fi atribuit dvs cu obligatia de a achita fostului soț sulta stabilita,ii poate fi atribuit dumnealui cu obligația să vă despsgubeasca,poate fi scos ls licitație dacă nimeni nu dorește atribuirea bunului.Nimeni nu poate fi obligat să rămână în indiviziune..
În urma partajului imobilul poate fi atribuit dvs cu obligatia de a achita fostului soț sulta stabilita,ii poate fi atribuit dumnealui cu obligația să vă despsgubeasca,poate fi scos ls licitație dacă nimeni nu dorește atribuirea bunului.Nimeni nu poate fi obligat să rămână în indiviziune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Jokera Jokera Buna ziua,daca am divorțat prin notar,dar nu sunt de acord sa vand apartamentul care este bun comun,ma poate obliga cineva? Mentionez ca el a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune raluka raluka Mama mea si sora ei trebuie sa faca succesiunea unui apartament ramas din partea parintilor. Sora ei doreste vanzarea apartamentului sau o suma de bani. Mama ... (vezi toată discuția)