avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ESTE INTIMAT (PERSOANA VATAMATA) INTR UN DOSAR LA ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ESTE INTIMAT (PERSOANA VATAMATA) INTR UN DOSAR LA INALTA CURTE ...

Este intimat (persoana vatamata) intr un dosar la inalta curte de casatie si justitie (si inca aproximativ 200 persoane tot pers.vatamate si parte civila) persoana x a facut depresie pt. ca nu intelege ce e cu el in dosar ,el se vede tot timpul arestat ,ridicat din familie cu mascati .va rog un raspuns sincer si autorizat si pe intelesul lui . inculpati sunt doua persoane .putem da amanunte
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Eu zic sa contactati direct un avocat si sa discutati cu acesta.
Nu inteleg de fapt ceea ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sesiza iccj amolxe amolxe Cunosc pe cineva care este închis pentru că a condus un autoturism 200 metri fara a face brio dauna materială sau vătămarea cuiva. Mai exact era la volan ... (vezi toată discuția)
Ajutor!m ajuta cineva s inteleg o decizie?!! ioanax ioanax Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar Marius19 Marius19 Buna ziua am si eu un Dosar in care eu sunt parte vatamata ..este un dosar de vatamare corporala + conducere fara permis ..ma lovit cineva pe trecere a decurs ... (vezi toată discuția)