avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Am o firma deschisa de 3 ani si nu stiam si ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Am o firma deschisa de 3 ani si nu stiam si nici nu ...

Buna ziua! Am o firma deschisa de 3 ani si nu stiam si nici nu eram instiintata de legea nr.8/1996.
De abia azi s a prezentat un reprezentant de la Asociatia Drepturilor de Autor a Compozitorilor si mi a transmis ca trebuie sa achit cei 3 ani care au trecut deja cu toate cu nu exista un contract incheiat cu acestia daca nu voi fi plati contravaloarea amenzii. Imi puteti spune ce se poate face in acest caz? Doresc sa deschid un contract cu acestia dar consider ca plata ar trebui sa se faca de cand se incepe contractul si nu din spate. Asa cred eu! va rog ajutati ma! multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:34, 27 Noiembrie 2021
in momentul in care ati deschis firma, ati devenit un profesionist din punct de vedere legal. in consecinta fie trebuia sa cunosteti intreaga legislatie aplicabila, fie sa va asigurati serviciile unui consultant competent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema interesanta drepturi de autor carerra carerra SITUATIA DE FAPT: Dețin un minihotel, iar la parter un restaurant. Am televizoare in fiecare camera. Ieri am primit de la asociatia titularilor de ... (vezi toată discuția)
Legislatie drepturi de autor pentru institutii publice de spectacole si concerte Hobitzi Hobitzi As dori sa aflu clar care este legislatia apicabila momentan institutiilor publice de spectacole(in special filarmonici),privind drepturile de ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta magione magione Am o agentie de plasare forta de munca in strainatate(sunt incepatoare),am inregistrat-o la ITM S si in zilele urmatoare astept un reprezentant de la ITM ... (vezi toată discuția)