avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am avut recent un interviu și mi s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am avut recent un interviu și mi s-a comunicat faptul ...

Buna ziua. Am avut recent un interviu și mi s-a comunicat faptul ca firma prefera sa calculeze salariul conform formulei de calcul din 2017.
-As dori sa știu în primul rand dacă o firma poate alege modul de calcul al salariului? Nu este o formula unica?
-In al doilea rand, pe mine ca angajat ma poate afecta în vreun fel acest calcul al salariului? Ma gandesc în principal la vechime, pe viitor la calcul pensie, în cazul unei indemnizații pentru creșterea copilului, asigurare de sănătate sau șomaj.
-Contractul va fi pe perioada determinata. Cu excepția riscului de a nu fi reînnoit după aceasta perioada, ce alte minusuri de luat în calcul are un astfel de contract. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 23 Noiembrie 2021
Formula de calcul este aceeasi .. Numai ca din 01.01.2018 , contributiile sunt datorate de angajati (c.a.s. ;c.a.s.s.) , pe lângă acestea, angajații datorează și impozitul pe venit în cotă de 10%.

Vechimea nu are legatura cu calculul salariului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 - dubla majorare salarii bugetari in 2017? Andrei.masca Andrei.masca Caz: Angajare in sistemul public in august 2017. Salariul a fost calculat conform legii 153/2017 astfel: 1450 × coeficient aferent functiei × procent ... (vezi toată discuția)
Contributii platite de titularul unei p.f.a. mihaidumitrescu mihaidumitrescu Daca realizez venituri din profesii liberale, dar sunt si angajat cu contract de munca pe o perioada nedetreminata la un SRL, unde am asigurare si firma ... (vezi toată discuția)
Salar minim 1450 lei sau 1900 lei - care salariu de baza se va aplica ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Va rog sa aveți amabilitatea de administrare răspunde la următoarea problema: - o colega a susținut examenul de promovare în luna ... (vezi toată discuția)