avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez impreuna cu sotul la o firma unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez impreuna cu sotul la o firma unde avem program ...

Buna ziua,
Lucrez impreuna cu sotul la o firma unde avem program 2 zile de 12h lucram si 2 zile repaos.
Suntem 4 oameni in total, 2 pe o tura si 2 pe o tura.
O colega de pe tura cealalta este in medical si astazi ne-am trezit cu noul program, si anume facut in 3, desi am fost astazi si ieri la lucru cate 12 ore maine eu sunt de dimineata 6 ore si colegul, adica sotul, de dupa masa 6 ore + fata de pe tura cealalta. Le-am comunicat angajatilor ca noi maine si poimaine nu putem sa venim la lucru deoarece noi stiam ca suntem liberi si nu vom fi in oras, deci avem program stabilit. Sefa a zis ca daca nu venim si nu repectam noul program vom avea facute referate, implicit vom fi trasi la raspundere. Ce putem face in aceasta situatie ? este voie asa ceva ? Nu ni se incalca nici un drept ? Practic ne-a zis ca daca venim bine, daca nu, ne da afara. Multumesc pentru raspuns ! Zi buna !

Alte discuții în legătură

Timp de odihna micro40 micro40 Buna ziua. as dori sa stiu care este timpul de odihna dupa 8 ore de munca , timp in care eu nu pot fi chemat din nou la munca. Mentionez ca lucrez in ture de 8 ... (vezi toată discuția)
Posibil abuz cristi.t cristi.t Buna ziua, o intrebare : [b]Este legal ca sa te oblige directorul unui magazin sa vii din concediul de o saptamana, ca sa lucrezi sambata si duminica, ... (vezi toată discuția)
Program de lucru andreea.ilic andreea.ilic buna. lucrez la o firma care urmeaza sa functioneaze cu puncte de lucru cu program de la 10.00 la 22.00. in fiecare punct de lucru vor lucra cate 3 angajati cu ... (vezi toată discuția)