Este legal ca sa te oblige directorul unui magazin sa vii din concediul de o saptamana, ca sa lucrezi sambata si duminica, el zice , ca concediul se ia numai de luni pana vineri,iar sambata si duminica trebuie sa venim la munca , pentru a ne face orele ????? X-(
NU AM MAI AUZIT O ASEMENA ABERATIE .#-o
Programul nostru de lucru este in schimburi: o saptamana de dimineata si weekendul liber si a doua saptamana de dupa amiaza si weekendul lucrat.
Pana sa se schimbe directorul se lua concediul normal, ca toata lumea: 5 zile de concediu = o saptamana liber indiferent daca lucrai weekendul
In cea de-a doua saptama ne obliga sa venim , ca asa face el. nu ca asa se face in companie ( o companie bine cunoscuta in romania)
Cui trebuie sa ne adresam ca sa clarificam situatia, am incercat sa vorbim cu el, dar nu ai cum:(
trebuie sa va adresati Inspectoratului Teritorial de Munca din orasul dvs, si sa faceti o sesizare in care sa precizati cele relatate de dvs, ideal ar fi sa fiti mai multe persoane care sa sustineti acelasi lucru. In plus zilele de repaos, adica sambetele si duminicile, ar trebui platite dublu!!Sunt curioasa sa vad........ Succes!
Ore suplimentare...
Arvwen
Firma la care lucrez ne-a schimbat programul de lucru , cu toate ca in CIM durata timpului de munca este precizata 8h/zi - 40 ore /saptamana , ei ne obliga sa ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal
mmica
Sunt angajata unei unitati de stat - apartine de Consiliul Judetean - cu program de L-D, 40 ore/sapt. Cele 2 zile libere sunt luate astfel - cand lucrez de L-S ... (vezi toată discuția)
Program de lucru
Melinda V.
Buna ziua, lucrez la un magazin intr-un mall, sunt director de magazin, si acum am un program dificil, lucrez de luni-joi 6 ore, vinerea si sambata 12 ore, iar ... (vezi toată discuția)