avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele

Am o intrebarea legata de o persoana aflata pe un proiect din Sua.

Clientul are shutdown intre 27 dec si 05 ianuarie si a dat liber si colegului meu. Cum putem incadra zilele astea fara sa I se scada din concediu?

Este ok sa le trec pe eveniment, pentru ca as avea aprobarea de la divizia lui?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Obligatia salariatului David26 David26 Buna ziua....Daca copilu meu s-a nascut în 26 dec.2017...eu fiind in concediu de sărbători....În cate zile sunt obligat sa anunt angajatorul de acest ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de concedii bia99 bia99 am si eu o nelamurire legata de concedii, la job-ul actual lucrez in ture (2 zile job, 2 zile liber) intrebarea mea este urmatoarea: daca imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
Ziua de 27 decembrie 2013... crmnradu crmnradu Buna ziua! Inca nu s-a publicat in MO dar...dupa cum s-a anuntat, ziua de 27 decembrie 2013 va fi declarata ZI LIBERA (pt inst. publice) cu recuperarea ... (vezi toată discuția)