avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am si eu o întrebare. Avem pe rol un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am si eu o întrebare. Avem pe rol un dosar civil (părinții ...

Bună ziua. Am si eu o întrebare. Avem pe rol un dosar civil(părinții mei au fost dați în judecata deoarece sunt învecinati cu un drum comunal ce apare în actele primăriei ca fiind de 5 m , el în realitate a fost de 3 m de când se știe....) ,astazi a fost proba cu interogatoriul părților dar avocatul nostru(care nu a vrut sa se prezinte) a zis ca ei vor fi întrebați doar de către judecător despre acesta speță, ei în schimb au fost întrebați de avocații celorlalte părți implicate în proces și s au simțit cumva puși la zid. Se mai poate face ceva în acest sens? Vreo întâmpinare sau completarw adusa la dosar prin care sa reușim sa ne spunem și punctul nostru de vedere. Sau ramane final și faptul ca nu au știut sa răspundă și sa pună întrebări celorlalți ei nefiind pregătiți de acest lucru va duce din start la o bila negativa în dosar...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:35, 24 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind consemnate deja intrebarile si raspunsurile cu ocazia interogatoriilor, ramane ca instanta sa aprecieze in coroborare cu celelalte probe pe baza acelor audieri in decizia ce se va pronunta. Avocatul ar putea solicita reaudierea de martori sau completarea interogatoriului dar din practica foarte rar sa se admita de instanta in afara momentului in care aceste interogatorii au fost deja finalizate la termenul stabilit.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
E greu de spus care e situatia fara a cunoaște actele din dosar,depinde ce solicită reclamantul,ce se dorea a se dovedi cu interogatoriu etc.In general conteaza mai mult expertizăa si actele decât raspunsurile la interogatoriu.Acum depinde si dacă au inteles intrebarile,ce au răspuns,etc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot propune proba cu interogatoriul agentului constatator? ContSters83715 ContSters83715 pentru a solicita proba cu interiogatoriu si aducerea politistului doresc sa stiu: daca judecatorul in aduce pe politist il aduce la termenul viitor si atunci ... (vezi toată discuția)
Proba interogatoriului radinschipaul radinschipaul Ce se poate intimpla daca partea care a solicitat proba cu interogatoriu pentru o persoana juridica,constatind ca unele raspunsuri sunt mincinoase, refuza ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)