avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am achizitionat in luna mai anul acesta un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am achizitionat in luna mai anul acesta un apartament ...

Buna ziua. Am achizitionat in luna mai anul acesta un apartament intr-un bloc nou, aflat in constructie. Data de predare a apartamentului inscrisa in contract este 30.09.2021. Evident, inca nu este gata nici pe departe. Am vreo sansa la despagubiri pentru nerespectarea termenilor contractuali? Pentru ca sunt hotarata sa iau masuri juridice impotriva lor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:21, 24 Noiembrie 2021
Da, daca aveti acest lucru specificat in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor. neintelegeri contract v-c mihapet mihapet Buna ziua, Anul acesta am achiztionat un apartament cu 2 camere intr-un imobil nou. In antecontractul de vanzare-cumparare semnat anul trecut era ... (vezi toată discuția)
Nerespectare precontract frida2000 frida2000 buna ziua, in urma cu aproximativ 2 ani am achizitionat un apartament cu plata integrala in luna septembrie 2015, urmand ca in luna decembrie 2015 blocul sa ... (vezi toată discuția)
Ce clauze să aibă un antecontract de v-c pentru un apt. în imobil nou? fuzzydoe fuzzydoe Doresc să achiziționez un apartament într-un imobil nou prin programul \\"Prima Casă\\" și ca să evit potențiale probleme, vreau să știu la ce ar ... (vezi toată discuția)