avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea unui judecator cu un altul, in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea unui judecator cu un altul, in timpul judecatii

Sunt parte intr-un proces al carui obiect este granituirea. Se judeca apelul la Tribunal. De la început, completul a fost format din doua doamne judecatoare. Una dintre ele a fost schimbata. Este normal acest lucru daca niciuna dintre parti nu a cerut acest lucru? ce motive exista pentru ca o d-na judecatoare sa fie inlocuita cu o alta d-na judecatoare in timpul unui proces? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
vintagesoul, utilizator
De exemplu, pensionarea .
Pensionare,boala,concediu postnatal,avansarea la alta instanța etc.Stati linistit nu va persecuta nimeni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral. tranzactie in urma unui acord de mediere. procedura PetruF PetruF Buna ziua, As avea si eu cateva nelamuriri in legatura cu un partaj succesoral, tatal meu a inaintat o cerere de judecata catre fratii lui pentru a face ... (vezi toată discuția)
Granituire aordodi aordodi Buna ziua. S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)