avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie vorbeste urat despre mine cu fiica noastra
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie vorbeste urat despre mine cu fiica noastra

Cum pot proceda in situatia in care sotia (in curand fosta-sotie) vorbeste urat despre mine cu fiica noastra (in varsta de 6 ani)?
Fiind mai apropiata de ea, fiica mea crede totul si acum nu vrea sa ma mai vada.
Inregistrarea conversatiilor este legala? Daca da, se poate folosi ca o proba?
Ce solutii exista?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: GabT , utilizator 16:53, 25 Noiembrie 2021
Sesizati Protecția Copilului de faptul că bănuiți că este un caz de alienare parentala,se fac anchete sociale, se discută cu minoră împreună cu un psiholog etc.
Mulțumesc pentru răspuns.
Din păcate și eu am încercat sa discut cu ambele și nu pot scoate niciun cuvânt, nu știu cum altcineva ar putea face ceva ca să demonstreze vinovăția soției
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusivă copil Nicolae_1980 Nicolae_1980 Bună ziua ,sunt tatăl unui băiețel de 9 ani,am divorțat acum un an la notar unde am stabilit:custodie comună,domiciliul copilului la mamă,să-i plătesc ... (vezi toată discuția)