avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Este legal ca o agentie imobiliara sa-ti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Este legal ca o agentie imobiliara sa-ti publice anuntul ...

Buna ziua
Este legal ca o agentie imobiliara sa ti publice anuntul fara acordul tau si modificat cu date eronate in anunt?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 23:56, 2 Decembrie 2021
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca se intampla frecvent fie pt a încerca să prezinte un portofoliu pe care nu il au fie să ,,manipuleze "piata,sunt prezentate ,oferte pt a influența anumite expertize evaluatorii făcute în instanța sau pt a creste prețul unei zone etc..
Pot fi deschis un dosar pe civil ?Eu ca vanzator, va fi greu sa vand un bun daca bunul respectiv este “promovat” gresit.
Multumesc
Va recomand sa-i actionati in instanta. Dar sa aveti dovezi clare.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai nu inteleg care este problema dumneavoastra. In loc sa va bucurati pentru publicitate gatuita. Oricum dumneavoastra nu aveti nici o obligatie fata de agentia aia. Si eu am avut o casa de vanzare, si m-am bucurat cand am vazut ca anuntul meu a fost reprodus pe toate siturile de publicitate. Singura dumneavoastra problema e sa nu faceti contract cu nici una din aceste firme.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e chiar asa. Daca suna vreun potential client, agentia va spune ca anuntul respectiv nu mai este valabil, dar au ceva similar, ceea ce inseamna ca dumneavoastra va face un deserviciu. In plus, nimeni nu le-a dat acordul sa foloseasca pozele.

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Mesaje sms nesolicitate de la diverse firme. legal sau nu? Sorin Sorin Sorin Sorin Dupa publicarea unui anunt pe un anumit site de profil am inceput sa fiu sunat si sa primesc diverse SMS-uri care imi ofera sau imi vand ceva. Aceeasi treaba ... (vezi toată discuția)
Hartuire si inregistrarea propriilor convorbiri telefonice catalinsimion catalinsimion Buna ziua, De 3 luni sunt sunat aproape zilnic de un individ care pretinde ca suna in numele unei companii de brokeraj. Desi i-am explicat ca nu sunt ... (vezi toată discuția)