avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Este legal ca o agentie imobiliara sa-ti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Este legal ca o agentie imobiliara sa-ti publice anuntul ...

Buna ziua
Este legal ca o agentie imobiliara sa ti publice anuntul fara acordul tau si modificat cu date eronate in anunt?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 23:56, 2 Decembrie 2021
Ce faceti daca dvs vreti sa vindeti cu 65.000 E si ei va fac reclama cu 150.000 E ? Care-i avantajul. Va mai suna cineva ?
Va face un serviciu. Clientul va vedea ca valoarea casei este 150.000 si gaseste anuntul dumneavostra cu 65.000 si zice ca e chilipir si vine imediat sa nu-l piarda si nici nu se mai tocmeste. Deci in loc de un anunt, al dumneavoastra, vor fi 2 sau mai multe...
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
dodoambra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)
Mesaje sms nesolicitate de la diverse firme. legal sau nu? Sorin Sorin Sorin Sorin Dupa publicarea unui anunt pe un anumit site de profil am inceput sa fiu sunat si sa primesc diverse SMS-uri care imi ofera sau imi vand ceva. Aceeasi treaba ... (vezi toată discuția)
Hartuire si inregistrarea propriilor convorbiri telefonice catalinsimion catalinsimion Buna ziua, De 3 luni sunt sunat aproape zilnic de un individ care pretinde ca suna in numele unei companii de brokeraj. Desi i-am explicat ca nu sunt ... (vezi toată discuția)