avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat dureaza in mod normal intabularea/cadastru pt casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat dureaza in mod normal intabularea/cadastru pt casa mostenita ...

Cat dureaza in mod normal intabularea/cadastru pt casa mostenita la tara si cat este ''taxa de urgenta''? In cat timp as putea avea documentele necesare pt partaj? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
antonb, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)
Toti judecatorii sunt in concediu ? Gambino Gambino Va rog frumos , o intrebare .... trebuie sa intabulez un teren saptamana viitoare ... daca platesc taxa de urgenta pentru intabulare , se rezolva ? sau daca ... (vezi toată discuția)
Durata actelor de vanzare cumparare pentru un apartament allexxaghe allexxaghe buna seara.urmeaza sa trec apartamentul parintilor pe numele meu,prin act de vanzare cumparare sau donatie.as vrea sa stiu cam cat timp ar dura toate ... (vezi toată discuția)