avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... constatare contravenție (lipsa rovinieta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

constatare contravenție (lipsa rovinieta ...

Se poate contesta p.v de constatare contravenție (lipsa rovinieta valabilă) emis pe numele fostului proprietar autovehicul fara a plati amenda specificată în p.v ?Mentionez că la data stabilirii contravenției nu mai eram detinatorul de drept a autovehicolului.!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
profesor44, utilizator
Cel mai recent răspuns: profesor44 , utilizator 14:25, 25 Noiembrie 2021
Se poate contesta cu sanse de castig ,anexati contractul de vanzare cumpărare,ce acte mai aveti,daca dvs ati radiat de la adm financiară etc.
Se poate contesta cu sanse de castig ,anexati contractul de vanzare cumpărare,ce acte mai aveti,daca dvs ati radiat de la adm financiară etc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața, am vândut si eu o masina in luna mai si am ... Iulian-Catalin Iulian-Catalin Buna dimineața, Am vândut si eu o masina in luna mai si am uitat sa înstrăinez talonul si acum am primit o amendă din luna august,persoana refuza sa o ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovinieta imasammy2011 imasammy2011 Buna ziua. Sunt din Bucuresti. In primavara am primit cateva amenzi pentru circulatie lipsa rovinieta, desi masina o vandusem inainte si era radiata de la ... (vezi toată discuția)