avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea are pensie de urmas in urma decesului tatalui ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea are pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Primeste ...

Mama mea are pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Primeste suma de 800 Lei si doua cupoane: unul de 687 lei -indemnizatie sociala scrie si 113 lei pe alt cupon-legi spéciale. Inteleg ça majorarea de 10% nu se face si ptr pensiile sociale, deci sa inteleg ça pensiile de urmas sunt pensii sociale ?

Alte discuții în legătură

Legea nr.578/2004 aplicata pensionarului de urmas geea_the_first geea_the_first Buna ziua! Avem un caz ce seamana cu un labirint! Sotia(pensionara de urmas),la data de 07.03.2008,beneficiaza de pensia in valoare de 302 lei. La aceasta data ... (vezi toată discuția)
Pensie VERONICA56 VERONICA56 Mama mea are pensie de agricultor in valoare de 160 ron si as vrea sa stiu daca poate lua si pensie de urmas dupa tatal meu .Se pot cumula cele doua pensii ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat Zetu Elena Zetu Elena Alocatia de stat pentru copii se suspenda in situatia cand acestia beneficiaza de pensie de urmas in urma decesului unui parinte ? (vezi toată discuția)