avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Master 2006
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Master 2006

Salutare tuturor. Sper ca am nimerit topic-ul potrivit, iar daca nu, sa nu se supere nimeni. Am o intrebare legata de cursurile de master de anul acesta de la Fac. de Drept (Universitate). Din cate am vazut, vor fi 2 probe scrise (ma intereseaza master la cariera judiciara, unde se da examen din civil si penal). Insa nu se precizeaza ce fel de probe scrise (grile, sinteza, etc.). Are cineva idee cum este examenul? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 20:31, 31 Decembrie 2006



pot sa-ti spun doar ca acum 2 ani s-au dat sinteze.poti intreba si la secretariatul facultatii.


Eu stiu ca anul trecut s-a dat grila.Intreaba la secretariatul fac
Tot grila o sa fie.Din cate am inteles mai toti vor merge pe varianta aceasta,este mai putin contestabila.Desi mie nu imi place.

exmaenul e greu. daca vrei pe locurile fara plata .. e si mai greu .. ca te bati cu aia de la INM.
Le mareste astia bursa daca merge si la cursuri de master.
am vrut sa ma inscriu si eu la master, dar am renuntat.Gasisem la Titu Maiorescu.Mi-am dat seama ca pierd timp pretios mergand la cursuri .Pt cine are insa alte intentii decat ale mele si anume de a da la magistratura, merita.Cel putin la salariu cred ca s-ar tine cont.Stiu sigur de cei care a doctoratul facut, ca au un coeficient de salarizare mai mare
nu prea cred ca se pune problema salarirarii in functie de doctorat.

plus de asta la universitatile private admiterea se face pe baza de dosar. nici urma de examen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat in drept monik monik buna ziua! poate ca nu este acesta cel mai bun loc pentru a pune intrebarea, insa as dori sa stiu daca a urmat cineva recent/daca urmeaza in prezent cursurile ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)