Bună seara, în 2018 am făcut o descoperire de cont și un credit nevoi personale, un an am fost cu plățile la zi ,și de atunci și pana sa ma trezesc cu 2 înștiințări din partea unui executor, am plătit lunar 300lei. La primirea acestor doua înștiințări mi sa pus prorire pe trei conturi, din care pe unul încasez salariu de asistent personal, în concluzie pe lângă cei 300lei cei oprea automat banca, acum și tot salariul....am vb cu angajatorul renunț la cont și sa revin la plata "în mână ",ptr ca fiind divorțată și având în grija doi copii din care unul este cu probleme,nu voi avea cu ce plăti facturi, și tot ce au nevoie copii.....în cazul meu ce ma sfătuiți?!as putea să-mi dau demisia?!cu executorul am vb iam spus situația dar degeaba, angajatorul tot la executor ma trimite sai spun ...mulțumesc
Nu va dati demisia, mergeti la executor si depuneti in scris o cerere de incheiere a unui Angajament de plata, prin care sa platiti lunar o suma de bani (convenabila si pt dvs, cu dovezi privind situatia familiala grea). Cererea va fi transmisa creditorului si daca ajungeti la un acord, solicitati executorului sa va ridice popririle de pe conturi si sa achitati lunar suma conform Angamentului de plata convenit.
Executare silita
justme8
am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Executare silita
comcris
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ; am un credit cu buletinul luat de la o banca in anul 2007 din anul 2011 nu am mai putut achita si dosarul mi a fost cesionat ... (vezi toată discuția)