avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In vara am primit un mesaj de la banca ca am in curs ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In vara am primit un mesaj de la banca ca am in curs de defasurare ...

In vara am primit un mesaj de la banca ca am in curs de defasurare o plata, am sunat si am vorbit cu cei de la Banca ca nu am autorizat asa ceva,sa anuleze transferul de bani.
Am primit de la un site cu anume orientare o instiintare ca sint nevoit sa platesc o suma si ca este ultima instiintare cu toate ca nu am facut cont pe acel site ,probabil sa-mi fii spart cineva contul sa fii furat si datele de card de pe laptop dat fiind ca platesc facturi de pe acel laptop on-line?
Acum am primit o instiintare de la o firma cu o suma mai mare fara factura fara chitanta am scris am incercat sa iau legatura cu ei si nu primesc raspuns, ce este de facut in acest caz ,va rog orice informatie este de folos. am primit si un termen de plata cum procedez?
Multumesc Anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar în contul greșit. eroare a băncii Dygfyu Dygfyu Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line factura si chitanta wavecipri wavecipri Buna ziua. Am si eu un magazin on-line, cu procesator de platin on-line cu cardul. Atunci cand un client face o achizitie cu cardul. Eu ce trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)