Buna ziua!Sunt in divort.,am avut infatisare ,sotul nu s a prezentat.Apartamentul este pe numele meu de domnisoara si achitat inainte de aceasta casatorie.Mentionez ca la divort am cerut si evacuarea lui ..Acum el spune ca sunt obligata sa l primesc in casa...desi eu nu mai vreau.Intrebarea mea este urmatoarea:Sunt obligata de lege sa l primesc avind in vedere ca e proprietatea mea?
Daca locuinta comuna a fost in acest apartament si el are buletinul la aceasta adresa, are dreptul sa locuiasca acolo pana la solutionarea definitiva a dosarului de divort si evacuare.
In cazul in care are un comportament agresiv si convietuirea este imposibila, puteti incerca sa formulati pe calea ordonantei presedintiale evacuarea lui (masura vremelnica, pana la solutionarea dosarului de fond).
De asemenea, puteti incerca sa sesizati Sectia de Politie care i-a emis buletinul la adresa dvs prin care sa le aduceti la cunostinta ca va aflati in proces de divort (in cadrul caruia ati cerut si evacuarea lui), ca el are un comportament agresiv si ca relatiile sunt tensionate intre dvs, astfel incat nu ii veti mai permite accesul in locuinta.