avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Sunt in divort, am avut infatisare, sotul nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Sunt in divort, am avut infatisare, sotul nu s-a prezentat. Apartamentul ...

Buna ziua!Sunt in divort.,am avut infatisare ,sotul nu s a prezentat.Apartamentul este pe numele meu de domnisoara si achitat inainte de aceasta casatorie.Mentionez ca la divort am cerut si evacuarea lui ..Acum el spune ca sunt obligata sa l primesc in casa...desi eu nu mai vreau.Intrebarea mea este urmatoarea:Sunt obligata de lege sa l primesc avind in vedere ca e proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: Luminita1963 , utilizator 09:51, 30 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca locuinta comuna a fost in acest apartament si el are buletinul la aceasta adresa, are dreptul sa locuiasca acolo pana la solutionarea definitiva a dosarului de divort si evacuare.

In cazul in care are un comportament agresiv si convietuirea este imposibila, puteti incerca sa formulati pe calea ordonantei presedintiale evacuarea lui (masura vremelnica, pana la solutionarea dosarului de fond).
De asemenea, puteti incerca sa sesizati Sectia de Politie care i-a emis buletinul la adresa dvs prin care sa le aduceti la cunostinta ca va aflati in proces de divort (in cadrul caruia ati cerut si evacuarea lui), ca el are un comportament agresiv si ca relatiile sunt tensionate intre dvs, astfel incat nu ii veti mai permite accesul in locuinta.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintelui si ale copilului mare mare Am intentat actiune de divort in iunie si am prima infatisare pe 25 oct.Intre timp locuiesc cu sotul si copii,dar sotul ma agreseaza verbal si nu ma lasa sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)