avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Timisoara si lucrez ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Timisoara si lucrez la un depozit ...

Buna ziua! Locuiesc cu chirie in Timisoara si lucrez la un depozit DM iar domiciliul il am in judetul Gorj. Exista vreo forma de ajutor din partea firmei sau ceva ajutor social care sa ma ajute sa platesc chiria? Tin sa mentionez ca am salariul in mana 2100 din care se trage plata unei poprire care este in valoare de 750 lei pe luna ,chiria 1000 lei pe luna si cheltuielile de 300 lei pe luna , practic raman doar cu cei 400 lei bani din cardul de bonuri. cu care imi este foarte greu sa ma descurc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:07, 28 Noiembrie 2021
Puteti primi un ajutor din partea firmei daca este mentionat in contractul colectiv de munca incheiat la nivel de firma, ca se suporta chiria de catre firma. Tot in contractul colectiv de munca pot exista mentiuni legate de conditiile in care se pot acorda ajutoare banesti din partea firmei.
va multumesc! In contract nu gasesc nimic care sa specifice acest aspect.
Puteti merge la angajator si sa-i expuneti problema dvs. Poate se gaseste o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca cu angajatorul silviu35 silviu35 ANGAJATORUL a trecut in contract 750 lei si 12 bonuri de masa de 9 lei,program 12/24 si banii pe card si in mina primesc 570 lei si 12 bonuri de masa. AM dat ... (vezi toată discuția)
Salariu la negru Azeki Azeki Salutare! Sper ca cineva sa ma poata ajuta... am lucrat la o firma timp de aproape 1 an si jumatate , firma care la inceput mi`a dat 1000 lei , dupa o perioada ... (vezi toată discuția)
Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ... mariusastra mariusastra Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ajute sa fac contestație la avertismentele de la munca am deja 3 în câteva luni de zile toate ... (vezi toată discuția)