avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Este legal sa comercializezi diverse produse online ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Este legal sa comercializezi diverse produse online și să le ...

Este legal sa comercializezi diverse produse online și să le livrezi clienților produsul + indicația cu o adresa web unde găsesc manualul tot online pe factura sau pe eticheta cu informații de pe produs ? Pentru a e face economie de tone de hârtie + a fi mai prietenoși cu mediul, as considera foarte utila punerea la dispoziție a manualului de utilizare in mediul online pe pagina produsului de unde a fost și achiziționat.

Citind Art. 53. Nu sunt sigur daca e sau nu legal: - Pentru produsele de folosinţă îndelungată, acestea trebuie să fie însoţite de certificatul de garanţie şi, dacă reglementările în vigoare prevăd, de declaraţia de conformitate, precum şi de cartea tehnică ori de instrucţiunile de folosire, instalare, exploatare, întreţinere, eliberate de către producător, conform prevederilor legale
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
Axell4web, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:21, 28 Noiembrie 2021
da, cu conditia ca adresa web sa fie in responsabilitatea firmei vanzatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Produ de unica folosinta ContSters61319 ContSters61319 Pentru un produs de unica folosinta a carui utilizare nu depaseste 4 zile se acorda certificat de garantie? Precizez ca am o declaratie de conformitate CE ... (vezi toată discuția)
Instructiuni de folosire balauflo balauflo buna ziua, am si eu o intrebare;exista cumva un articol sau o lege prin care orice produs care-l cumperi trebuie sa aiba instructiuni de folosire? multumesc (vezi toată discuția)