avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, în anul 2007 ,am cumpărat prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, în anul 2007 ,am cumpărat prin promisiune de vânzare ...

Bună ziua, în anul 2007 ,am cumpărat prin promisiune de vânzare și apoi proces de la o persoană 187 metri pătrați dintr-un lot de 800 m cca. Proprietarul a vândut terenul împărțit în trei părți cu suprafețe de 400, 200, 200… Dar un că sânt in linie, primele două parcele trebuia să lase drum de acces mie și celei din mijloc pe o distanță de 60 m lățime de 1,3 m. Eu am contribuit cu 13 m pătrați,dar s-a ajuns prin hotărâre, implementarea unei sulte care obliga la plata fata de primul proprietar a unei sume de 5616 euro adică 72 euro pe mp. O aberație dar nu ăsta este punctul. Sulta nu a fost plătită pentru că nu am avut cui fiindcă unul din proprietari cui trebuia să plătesc ,adică soția a decedat după o săptămână și nu se înțeleg neamurile și în final nu am avut cui plăti iar după nenumărate solicitări a rămas la fel. Acum eu am consultat un proiectant că să construiesc o căsuță,Dr spune că până nu se ridică sulta,nu pot construi. Altul îmi spune că după un tot ani sulta expiră. Vă rugăm să ne luminați in acest caz cat este valabilă și care este procedura. Mulțumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Nelamurit...cu latimea necesara a unui teren pt.autorizatie de constructie morinio morinio buna seara..as dori sa va intreb si eu ceva..sunt interesat sa cumpar 900 mp teren...extravilan..dar sunt putin pe ganduri..deoarece..1.pamantul are doar 10mp ... (vezi toată discuția)
Alipirea unor terenuri dobrotaflorentina dobrotaflorentina am un teren mic de 106 mp si as vrea sa constriesc pe el o casuta. pentru a evita PUD ul care dureaza si costa mult as alege varianta alipirii cu vecinul ... (vezi toată discuția)
Sfat achizitie teren JulianDoe JulianDoe Buna ziua, Am nevoie de niste sfaturi privind achizitia unui teren. Iata despre ce este vorba: vreau sa cumpar un teren - o parcela de 1000 mp. Aceasta face ... (vezi toată discuția)