avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! In cazul in care am castigat definitiv un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! In cazul in care am castigat definitiv un proces ...

Buna ziua ! In cazul in care am castigat definitiv un proces cu casa judetiana de pensii , pentru neacordarea grupei de munca , pot deschide un proces pentru acordarea de despagubiri ? Am fost nevoit sa mai muncesc inca un an, pentru ca mi s-a respins in mod nelegal dosarul de pensie. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:49, 30 Noiembrie 2021
Categoric!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castigare in instanta grupa ii de munca gabros98 gabros98 Sunt pensionar cu pensie definitiva si doresc sa aflu daca merita sa deschid un proces in scopul recuperarea grupei a II-a de munca pentru intreaga perioada de ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplica? andreeakatrina andreeakatrina buna ziua ! tatal meu a castigat un proces prin care se incadra la gr 1 anul trecut . a iesit la pensie desi avea doar 53 de ani . intre timp uzina ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie cu probleme rodidoina rodidoina Buna ziua, Am depus in anul 2014 la Casa de Pensii a sectorului 4 dosarul pentru pensionare cu reducerea varstei de pensionare, avand 12,5 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)