avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CE PEDEAPSA MA ASTEAPTA ,am făcut o mare prostie,am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CE PEDEAPSA MA ASTEAPTA ,am făcut o mare prostie,am rămas fără nici un venit ...

Buna ,am făcut o mare prostie,am rămas fără nici un venit în Germania,aveam programare la Consulat pt reinoirea de pașaport pt că mi-a expirat buletinul și am furat 150 de euro de la restaurantul unde am lucrat,m-au surprins e camera(nu știam că există)iar acum trebuie să mă prezint la poliție pentru declarații.Va rog spuneti-mi ce mă așteaptă:închisoarea sau ce altceva mai rău?Știu că trebuie să plătesc pt prostia mea,dar mi-e teama foarte tare pt că nu știu ce pedeapsa o sa primesc,Va rog să mă ajutați cu informații,mai am doar două zile până când trebuie sa merg la poliție.Va mulțumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:43, 29 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde să cunoasca un avocat roman,legislația din Germania?Discutați cu un av german sau cu av roman care profeseaza în Germania .Ar fi bine să restituit banii la restaurant poate renunta la plângere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere certificat casatorie, obtinerea buletinului MiRaluca MiRaluca Buna ziua. Sunt casatorita din martie 2017 cu cetatean german,casatoria a avut loc in Danemarca,dar noi locuim in Germania. Nu am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc obtinut prin consulatul roman in germania cervi cervi buna seara.am o nedumerire cu privinta la obtinerea unui nou pasaport prin consulatul roman in germania.locuiesc in munchen-Germania de un an de zile si in ... (vezi toată discuția)
Pasaport si carte de identitate Rocsan Rocsan Buna ,as dori reinoirea pasaportului deoarece a expirat!problema e ca am citit ca trebuie neaparat certificatul de nastere in original.Cum se procedeaza ptr o ... (vezi toată discuția)