avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită a primit baiatul acum o instintare de executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

a primit baiatul acum o instintare de executare silita din 2017 ...

a primit baiatul acum o instintare de executare silita din 2017 , dar el sustine ca la vechiul loc de munca ar fi achitat de 2018 suma care ii este acum ceruta ( a solicitat de la vechiul loc de munca sa ii fie date hartiile cu plata si cu suma achitata ) - problema este ca atunci a avut de achitat 2300 de lei aproximativ si dupa cum afirma el si si eu imi amintesc ca achita undeva la 450 de lei pe luna ....iar acum i sa cerut 2900 plus taxe de executare .... pot bloca executarea dac am hartiile de la firma unde a lucrat ca sa achitat datoria ?
Cel mai recent răspuns: alexandra1962 , utilizator 15:39, 29 Noiembrie 2021
Bună ziua.

Pentru a putea „bloca” executarea silită, trebuie să vă adresați instanței de judecată, cu o contestație la executare, în termen de 15 zile de la data primirii actelor de la executor.
Vă sfătuiesc să vă consultați, totuși, cu un avocat, pentru a vedea care sunt șansele dvs. de câștig și pentru a redacta acțiunea corespunzător, prin indicarea corectă, în drept și în fapt, a motivelor contestației.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
consecinţă obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 2225,70 lei reprezentând despăgubiri, suma de 23270dobândă legală calculată de la data de 06.01.2014- până la 15.07.2015 precum şi în continuare dobânda legală începând cu data de 16.07.2015 aferentă debitului principal de 2225,70 lei până la achitarea integrală a acesteia. Obligă intimatul să plătească apelantei cheltuieli de judecată în fond şi apel în sumă de 263 lei.- asta apare pe hotarirea judecatoreasca si executorul a pus penalitatii de aproape 500 si ceva lei asta este aproximativ 10% pe an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la angajator notificarea de executare ... kkk31071980 kkk31071980 Buna ziua, am primit de la angajator astazi 10.02.2022 notificarea de executare silita, pentru un dosar din 2014, lipsa rovinieta CNADR. Dosarul este din ... (vezi toată discuția)