a primit baiatul acum o instintare de executare silita din 2017 , dar el sustine ca la vechiul loc de munca ar fi achitat de 2018 suma care ii este acum ceruta ( a solicitat de la vechiul loc de munca sa ii fie date hartiile cu plata si cu suma achitata ) - problema este ca atunci a avut de achitat 2300 de lei aproximativ si dupa cum afirma el si si eu imi amintesc ca achita undeva la 450 de lei pe luna ....iar acum i sa cerut 2900 plus taxe de executare .... pot bloca executarea dac am hartiile de la firma unde a lucrat ca sa achitat datoria ?
Pentru a putea „bloca” executarea silită, trebuie să vă adresați instanței de judecată, cu o contestație la executare, în termen de 15 zile de la data primirii actelor de la executor.
Vă sfătuiesc să vă consultați, totuși, cu un avocat, pentru a vedea care sunt șansele dvs. de câștig și pentru a redacta acțiunea corespunzător, prin indicarea corectă, în drept și în fapt, a motivelor contestației.
consecinţă obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 2225,70 lei reprezentând despăgubiri, suma de 23270dobândă legală calculată de la data de 06.01.2014- până la 15.07.2015 precum şi în continuare dobânda legală începând cu data de 16.07.2015 aferentă debitului principal de 2225,70 lei până la achitarea integrală a acesteia. Obligă intimatul să plătească apelantei cheltuieli de judecată în fond şi apel în sumă de 263 lei.- asta apare pe hotarirea judecatoreasca si executorul a pus penalitatii de aproape 500 si ceva lei asta este aproximativ 10% pe an