avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Teambuilding salariati (zi lucratoare)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Teambuilding salariati (zi lucratoare)

Buna ziua,

In cazul unor salariati care participa la un teambuiding / activitate recreativa, cum vor fi pontati avand in vedere ca zilele de teambuiding cad in zile lucratoare? Activitatea nu se desfasoara in localitate.

Este corecta pontarea acestora ca fiind prezenti, fiind acordate si tichete de masa pentru aceste zile?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2021
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:07, 11 Decembrie 2021
Pot fi pontati in delegatie.
In acest caz, ar trebui acordata diurna, daca le este asigurata masa si transportul? Multumesc
Buna seara
Acordarea indemnizatiei de delegare nu este conditionata de suportarea de catre angajator a cheltuielilor de hrana si transport.
Salariatul delegat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.
Doar informativ, ce contraventie suporta angajatorul daca nu oferta diurna, avand in vedere ca este asigurat absolut totul + deconteaza cheltuieli extra.

multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
AndradaCristu, utilizator

Alte discuții în legătură

Contabilitate freelancer mariustofu mariustofu Momentan muncesc in Olanda ca inginer electric , contract de munca olandez . Doresc sa deschid in tara un SRL , sa fiu angajat si sa prestez servicii catre ... (vezi toată discuția)
Care e baza legală prin care anaf consideră diurnele externe venituri salariale? madalinap80 madalinap80 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Care e baza legală prin care anaf.ul considera diurnele externe venituri salariale ( indemnizații de ... (vezi toată discuția)
Diurna interna si externa utilizator86 utilizator86 Buna seara! Sotul meu are deplasari in tara si in strainatate, atat UE cat si in alte state din afara UE, uneori si cate 2 saptamani, apoi revine sta acasa ... (vezi toată discuția)