avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, este normal ca acum in era digitalizarii sa ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, este normal ca acum in era digitalizarii sa nu poti ...

Buna ziua, este normal ca acum in era digitalizarii sa nu poti primi cazierul online?
Am solicitat informatii la biroul politiei despre primirea unui cazier juridic pt o persoana fizica si mi s-a spus ca nu pot primi cazierul daca nu sunt vaccinat ?!
Este normal asa ceva, adica cei nevaccinati nu se mai pot angaja?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Posta , utilizator 14:36, 29 Noiembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa considera unii "Romania normala" ca doar asa au ales mergand la urne. .... Se auzea ca va fi implementat un sistem de emitere a actelor necesare cetatenilor precum cazierul judiciar in format electronic..dar a ramas la nivel de proiect.
Puteti sa faceti un test rapid cu 50 de lei si sa mergeti cu certificatul verde emis in baza lui sa va ridicati cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si ... patrichenicuta patrichenicuta Buna ziua ,as vrea sa stiu daca este obligatorie vaccinarea ,,si care ar fi legea ,,,de la munca am primit înștiințare cum ca daca nu ma vaccinez nu voi mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in contextul pandemiei si limitarea intrarii doar ... opflorin opflorin Buna ziua. In contextul pandemiei si limitarea intrarii doar cu green pass in institutia care emite cazier judiciar necesar pentru angajare mi s-a refuzat ... (vezi toată discuția)
Nevaccinat exclus de la cursurile universitare Radu Palu Radu Palu Facultatea nu-mi permite accesul in cladire fara certificat verde. Estel legal? Implicit sunt astfel exclus de la cursuri, acestea netinandu-se online. (Anul ... (vezi toată discuția)