avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cu copilul la doctor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cu copilul la doctor

Bună seara, am și eu o întrebare, doresc sa duc copilul la un control de consiliere psihologica, copilul nostru are 3 ani și 3 luni și încă nu vorbește doar 2 cuvinte mama și tata, și are o stare care necesita controlul unui medic psihiatric, dar mama nu vrea
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:27, 1 Decembrie 2021
Cunosc 2 cazuri în care copiii au început să vorbească după vârsta de 4 ani şi când s-au pornit, au vorbit corect. Probabil, copilul a fost văzut de medici, nu vă impacientaţi.
Daca ati primit recomandare de la medic sa mergeti cu copilul la psiholog, mergeti. Daca mama nu e de acord si vi se cere si acordul ei, apelati la instanta si cereti suplinirea acordului si pe calea ordonantei presedintiale.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine o evaluare psihologica? Ursutz Ursutz M-am lovit de urmatoarea situatie: Parintii au divortat. Custodia este comuna, copilul sta cu mama iar tata are drept de vizitare in primul si al treilea ... (vezi toată discuția)
Domiciliul minorului in alta tara fara consimtamantul tatalui mioara2012 mioara2012 Buna seara. Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am divortat in urma cu aproape 3 ani, iar minorul are domiciliul stabilit la mama, ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna CristinaML CristinaML Buna ziua noi avem custodie comuna dar eu vreau sa-i interzic sotului sa mai vada copilul sau sa il vada doar in prezenta unui asistent maternal deoarece ... (vezi toată discuția)