avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Am formulat o plângere penală împotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Am formulat o plângere penală împotriva unei ...

Bună ziua,
Am foarmulat o plângere penală împotriva unei persoane pentru abuz în serviciu. Parchetul a clasat dosarul cu soluția fapta nu există, deșii nu a epuizat toate cercetările și nu există nicio dovadă că fapta nu există. Am formulat plângere la soluție și mi-a fost respinsă atât de prin procuror cât și de judecător.
Vă rog să mă lămuriți dacă pot formula o nouă plângere penală ( deoarece am dovada vinovăției și am depus și la dosar alte dovezi, dar nu a ținut nimeni cot de ele ). Și dacă există posibilitatea să fie din nou clasat dosarul pe principiul autoritate de lucru judecat .
Mulțumesc pentru înțelegere.
Nu, vad ca ati intuit si solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de parchet, unde ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de PARCHET, unde se poate depune cererea pentru redeschiderea dosarului penal? Se depune la aceeași unitate de ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)
Cum se sesizează inspectia judiciara DuTity DuTity Buna ziua, As avea nevoie urgent sa știu cum pot intocmi o sesizare către Inspectia Judiciara, impotriva procurorului care a clasat un dosar de posibil omor ... (vezi toată discuția)