avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. În urma divorțului fostul soț trebuia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. În urma divorțului fostul soț trebuia sa îi plătească ...

Bună ziua.
În urma divorțului fostul soț trebuia sa îi plătească copilului pensie de întreținere. Nu a facut_o de bună voie și am apelat la executare silita, dar plata nu este "la zi". Executorul recuperează banii datorați pana in decembrie 2019. Între timp fostul soț a decedat....banii datorați copilului pt acest dosar și pt perioada decembrie 2019_decembrie 2021 mai pot fi recuperați din averea lăsată moștenitorilor? Ce prevede legea?
Cel mai recent răspuns: andreeaene , utilizator 09:00, 2 Decembrie 2021
mostenitor e si copilul dvs.
datoria poate fi recuperata din averea lasata. Va trebui sa va indreptati impotriva mostenitorilor, contactati un avocat.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator
Da, știu ca unul dintre moștenitori este și copilul meu..

gi-jane2 a scris:

mostenitor e si copilul dvs.
datoria poate fi recuperata din averea lasata. Va trebui sa va indreptati impotriva mostenitorilor, contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu deși sentințã este împotriva bunicului meu, amândoi având același nume si adresa luccius luccius Astăzi am fost informat de biroul de personal ca s-a primit o solicitare de poprire pe o treime din salariul meu din partea unui executor ... (vezi toată discuția)
Pretentii asociatie proprietari - proprietar decedat AOana C AOana C Buna ziua. Tatal meu a decedat in septembrie 2016. Am vazut acum pe portal.just.ro ca Asociatia de proprietari de care apartinea cu locuinta pe care o avea ... (vezi toată discuția)