avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna dimineata, doresc sa va adresez o intrebare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna dimineata, doresc sa va adresez o intrebare referitoare ...

Buna dimineata, doresc sa va adresez o intrebare referitoare la un credit cu executare silita. Am avut un imprumut pe care nu am reusit sa-l mai rambursez in totalitate si s-a inceput procedura de executare silita in anul 2016. In anul 2020 s-a dispus de catre instanta incheierea acestei executari silite, intrucat nu s-a reusit recuperarea datoriei din lipsa de bunuri urmaribile sau orice venituri. In anul 2021 , la aproape un an , o alta firma de executori judecatoresti au de schis dosar de executare pentru acelasi credit, aceeasi suma. Este legala aceasta procedura ?
Cel mai recent răspuns: Marius Cornel , utilizator 13:52, 2 Decembrie 2021
Bună dimineața!
Executarea silită poate fi reîncepută daca suma datorata nu s-a prescris! Trebuie verificat dosarul de executare nou creat!
Faceți contestație daca descoperiți că ceva nu este in regula cu noua executare!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Va mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire masina taxe si impozite Alexandra990 Alexandra990 Buna ziua numele meu este alexandra si as dori sa obtin o indrumare intr o situatie delicata.In urma cu 3 ani concubinul meu a plecat de acasa cu masina ... (vezi toată discuția)
Dacă am depus apel cu privire la pensie alimentara celelalte ... Iulia 89 Iulia 89 Dacă am depus apel cu privire la pensie alimentara celelalte aspecte ale hotararii sunt suspendate?am obținut program de vizita si custodia comună...as ... (vezi toată discuția)