avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, in cazul unui angajat a carui sotie se afla ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, in cazul unui angajat a carui sotie se afla momentan ...

Buna ziua, in cazul unui angajat a carui sotie se afla momentan in concediu crestere copil, acesta doreste sa beneficieze de luna tatalui. Acesta poate beneficia ulterior de stimulent de insertie, sau acesta se acorda persoanei care a solicitat prima suspendarea pentru CIC. Mentionez ca sotia dansului nu isi va relua activitatea dupa implinirea varstei de 2 ani a copilului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:56, 2 Decembrie 2021
Ar fi bine sa intrebe la AJPIS ....intrucat au o practica neunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si stimulent insertie Bianca_Szel Bianca_Szel Am urmarit subiectele si discutiile legate de CIC si stimulentul de insertie pe acest forum si am o nelamurire. Am o nelamurire. Atunci cand cineva opteaza pt ... (vezi toată discuția)
Ccc - stimulent insertie akcentstyle akcentstyle Buna ziua, Fetița mea împlinește 2 ani pe 19 septembrie. Soția se afla momentan în concediu de creștere a copilului. Vă prezint următoarea ipoteza, cu ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu de indemnizatie crestere copil pt. tata si stimulent cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia este in concediu de crestere a copilului, optand pt. varianta de 1 an. Copilul implineste varsta de 1 an in 07.02.2016. Eu, sotul, nu am ... (vezi toată discuția)