avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara am fost trimis forțat în concediul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara am fost trimis forțat în concediul de odihna ni ...

Bună seara am fost trimis forțat în concediul de odihna ni mi sa dat zilele de concediu în scris nici banii ce sa fac? . Am mai puțin de un an
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:30, 3 Decembrie 2021
Buna seara
Fiecare salariat are dreptul la minim 20 de zile lucratoare/an raportat la timpul lucrat si corelativ are obligatia de efectua aceste zile de CO pana la sfarsitul anului calendaristic, cu exceptia unor motive justificate.
Acordarea CO nu este legata de o perioada minima de activitate prestata anterior.
Mai multe gasiti aici [ link extern ] /
Despre ce bani este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza zilele de co? Andrei Gica Andrei Gica Cand calculam numarul de zile de CO la care un angajat ar avea dreptul, ne raportam la intreaga perioada pt care el a fost angajat, sau ne raportam numai la ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru salariati cu timp de munca partial kyoko kyoko Buna ziua! Un salariat cu timp de munca partial( jumatate de norma) la cate zile de concediu are dreptul? Va multumesc! (vezi toată discuția)