Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa-mi pierd dreptul la jumatatea mea de apartament, dobandit in timpul casatoriei si achitat integral..? Mentionez ca divortul s-a pronuntat pe cale amiabila, fara motivatie.. Mentionez, de asemenea ca toate actele sunt in posesia fostei sotii... Mentionez ca nu s-a facut nici o impartire a bunurilor..
va multumesc,
Ionut
buna ziua!
daca sotiaeste in posesia actelor de la apartament, asta nu inseamna ca dumneavoastra nu aveti dreptul la imobil
deschideti proces de partaj si,daca apartamentul si veti avea dreptul la 50% din valoarea imobilului. Daca se va decide ca sotia sa ramana in apartament, dv veti fi despagubit de sotie, aceasta platindu'va o sulta echivalenta cu jumatate din valoarea apartamentului,evaluare care a fost facuta in prealabil de catre un expert.
sau puteti ramane dv in apartament si platiti sulta fostei sotii.
daca cumva ati contribuit mai mult la achizitionarea acestui imobil si puteti sa si dovediti cu acte , atunci nu ezitati sa le depuneti la dosar.
angajati pentru asta un avocat bun
multa bafta
Buna ziua si, Va multumesc..
Ati pomenit de: platit, de expertiza, de angajat avocat: Vreau sa va spun ca am ramas fara loc de munca si abia reusesc sa-mi iau de mancare si sa-mi platesc telefonul. Sotia mea are bani, prieteni influenti si posibilitatea sa stabileasca cum vrea ea legea..
Daca era simplu nu apelam la Forum...
din nou multumiri si va urez o saptamana cat mai placuta
Ionut
multumiri,
Cine stabileste cui revine apartamentului..?
Daca nu ne intelegem, sotia are posibilitatea sa ma dea in judecata si sa obtina apartamentul..? Eu nu pot decat sa incerc sa ma inteleg cu ea..
Ionut