avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotărârii instanței,primită după 4 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotărârii instanței,primită după 4 luni și ...

Comunicarea hotărârii instanței,primită după 4 luni și jumătate de la pronunțare.Este normal?
Cel mai recent răspuns: mediterana , utilizator 12:52, 6 Decembrie 2021
Nu v a persecutat nimeni n în 90%din cazuri durează în jur de3,4 luni,din n motive,volum mare de munca,personal.putin,comoditatea unor magistrați etc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu v a persecutat nimeni n în 90%din cazuri durează în jur de3,4 luni,din n motive,volum mare de munca,personal.putin,comoditatea unor magistrați etc.
Va mulțumesc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Va mulțumesc,

Nu mă gândeam că ar fi vorba de persecuție,ci doar de faptul ca aș fi vrut să termin acest capitol,din diverse motive.
Eu, m-am dus la Poliție să predau permisul,după ce am vazut pe site-ul judecătoriei că mi-a fost respinsă plângerea, pronunțarea fiind în 20.07.2021.
Dar,nu au vrut să îl primească fără comunicarea de la judecătorie. I-am întrebat dacă astfel se vor depăși cele 30 de zile și pot primi penalizare încă 30,au spus că nu, fără copia legalizată a hotărârii definitive și comunicarea primită la poștă,nu îl pot depune.
Citind aici pe site,am văzut că sunt cazuri în care unii,au fost penalizați cu încă 30 de zile tocmai pt.că nu l-au predat în 30 de zile de la Pronunțare...
La ce să mă aștept acum când au trecut 4 luni și ceva de la pronunțare? E neclar...
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2021
mediterana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare drepturi salariale ioana2525 ioana2525 Daca am avut prima infatisare la proces pt drepturi salariale pe 26 mai si pe 31 mai am citit pe site solutionarea, in cat tp imi ajunge acasa hotararea? (au ... (vezi toată discuția)
Termen pt.comunicare a hotaririlor tribunalaluipe 6 iunie 2 n024 am castagat un proces pt recalcularea ... emese62 emese62 Buna ziua! Pe 6 iunie 2 n024 am castagat un proces pt recalcularea pensiei.Cu tate ca au trecut 3 luni inca nu am primitici hotararea, nici n-am fost ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei sentinte NAO NAO daca este un termen in care este obligatorie comunicarea unei sentinte?Daca nu se comunica o sentinta partilor ce se intimpla? (vezi toată discuția)