avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... am concediu medical covid am inteles ca suporta FNUSS ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

am concediu medical covid am inteles ca suporta FNUSS 100% toate ...

am concediu medical covid am inteles ca suporta FNUSS 100% toate zilele.
mod complectare certificat adica la Tip asigurat ce bifez ?
viza platitorului pun stampila firmei unde este angajat asiguratul ?
certificatul este eliberat de medicul de familie ,mai trebuiesc si ale vize precum DSP? jos trebuie sa complectez ceva ? multumesc pt ajutor

Alte discuții în legătură

Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)