avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! În luna iunie la întrarea în Anglia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! În luna iunie la întrarea în Anglia mi-au fost ...

Buna ziua!
În luna iunie la întrarea în Anglia mi-au fost gasite în remorca autocamionului 10 persoane clandestine, nu știam de existenta acestora mi ales ca la urcarea pe feribot am fost controlat în portul calais si totul părea în regula .
Eu am primit o amenda de 6000£, iar firma 9000£, dupa o discuție cu patronul acesta a decis ca sa îmi oprească lunar din salariu suma de 500£ pana la achitarea întregii sume (a mea și a firmei) eu am făcut contestație privind amenda ,intreb dacă este normal ca eu,angajat al companiei sa suport și menta mea în cazul în care nu se da curs contestației si cea a firmei.
P.s :mi au mai oprit și suma de 600£ deoarece mi -a angajat el avoct,eu nesolicitand asta,deoarece eu mi-am făcut contestatia la amenda singur.
Ma puteți ajuta cu un eventual răspuns cum as putea proceda în aceast situație.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Dat afara de la serviciu fara justificare cirotic cirotic Pe data de 6 mai sotia mea sa dus la serviciu la ora 6 ,a lucrat pana la ora 9 ,cand a fost chemata sa ia salariu . Dupa ce a luat salariul patronul i-a zis ... (vezi toată discuția)
Rovinieta pe taxi leorot leorot supun atentiei dvs urmatoarea speta: o masina pe taxi, care in principiu circula mai mult in interiorul orasului, are o cursa de exterior, in afara orasului. ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante/ indemnizatie somaj/ prima de instalare Indu06 Indu06 Buna ziua, In urma cu 2 ani si 2 luni, atunci cand am terminat facultatea, am reusit sa ma angajez cu contract de munca pe perioada nedeterminata ca inginer ... (vezi toată discuția)