avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, tatal meu a mostenit cateva terenuri in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, tatal meu a mostenit cateva terenuri in urma dezbaterii ...

Buna ziua, tatal meu a mostenit cateva terenuri in urma dezbaterii mostenirii a parintilor lui dar nu a putut face acte de vanzare cumparare mai departe deoarece un titlu de proprietate a bunicii a fost gresit ceva in el si tot sta la OCPI pentru a fi corectat. Totusi hotararea judecatoreasca cu ce i se cuvine o are... El a decedat iar eu am ramas cu un testament facut la notariat pe care nu l-am deschis inca dar in care scrie ca tot ce i se cuvine lui sa imi ramana mie. Acum va rog daca puteti sa imi spuneti cum sa procedez deoarece mai am inca 2 surori... El are hotarare de divort de mama mea, si mai vreau sa mentionez ca eu am avut grija de el de vreo 8 ani incoace el neavand nici un venit. Unde ar trebui sa ma adresez, avocat, notariat? Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Mai este valabil testamentul? Dumitrescu Iulia Dumitrescu Iulia Buna ziua! Ma poate lamuri si pe mine cineva? Bunicul meu are un testament din 1960 prin care unchiul lui ii lasa surorii lui(adica mamei bunicului) 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici madalin981 madalin981 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea chestiune: Suntem 3 persoane (eu (sau nepotul), tata si bunicul) plus bunica care este decedata. Am ... (vezi toată discuția)
Testament crystycristy74 crystycristy74 salutari, am si eu o intebare. bunica si mama mea au ingrijit 2 surori prin anii 80. cele doua femei in varsta au murit domnisoare, neavand mostenitori,si au ... (vezi toată discuția)