Bună ziua,
Tatăl meu a cumpărat cu mulți ani în urma apartamentul de la Regia locala. In contractul de vânzare-cumpărare, numele tatălui meu este scris greșit, mai exact o litera este scrisa greșit, adică în loc de ,, a'' este scris ,, e''. Cum ar trebui procedat, unde as putea sa ma adresez ținând cont ca tatăl meu este decedat, iar regiile locale au suferit transformări. Cum as putea corecta? Menționez ca în anexele contractului, respectiv în contractul prin care plata apartamentului s-a făcut în rate, numele cumpărătorului este scris corect.
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Intr-o situatie aproape similara ( gresit numarul apartamentului ) , eu am reusit rezolvarea prin primarie . Arhivele regiilor locale de fond locativ au fost preluate de primarii ( cred ca au si fost in subordinea primariilor ) . Nu va spun ca a fost simplu , la mine a durat un an , dar , dupa vreo trei-patru cereri si memorii , am obtinut un act aditional la contractul de vanzare-cumparare cu indreptare de eroare materiala . E adevarat , nu era vorba si de o succesiune , cumparatori am fost eu si sotul meu . Succes . .