avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... detin un teren intravilan agricol pe care doresc sa-l ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

detin un teren intravilan agricol pe care doresc sa-l vand aceluias ...

detin un teren intravilan agricol { conform titlu de propietate din 07.04.1998 ] pe care doresc sa-l vand aceluias cumparator , (persoana fizica ) impreuna cu un alt teren (tot intravilan agricol) dobandit in urma unei mostenri .(din 17.12.2019 ) Ce impozit trebuie sa platesc la stat ? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2021
niculae miciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:18, 6 Decembrie 2021
Pentru nici unul dintre terenuri nu va trebui sa achitati impozitul de 80% prevazut deLegea 17/2014.
Presupunand ca pretul vanzarii va fi mai mic de 450.000 lei nu veti avea de achitat nici impozitul pe venitul realizat din tranzactia imobiliara, conform art 111 Cod Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan buna ziua, in urma cu 1 an, mama mea ... Maria-BiancaT Maria-BiancaT Vanzare teren extravilan Buna ziua, In urma cu 1 an, mama mea a dobandit o parte din suprafata unui teren extravilan prin vanzare. Doresc sa fac vanzare ... (vezi toată discuția)
Tva pe terenuri DB DB Ca persoana fizica am 2 terenuri intravilane agricole (cu PUZ obtinut dar nescoase din circuitul agricol ) care au fost dezmembrate dintr-un lot de teren mai ... (vezi toată discuția)
Cumparare terenuri in extravilan + intravilan/casa vlad-rusu vlad-rusu Buna ziua, Am citit cateva dintre postarile care sunt pe acelasi subiect si am gasit cateva informatii complete si foarte folositoare. Totusi mai am cateva ... (vezi toată discuția)