avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum aflu cine este administrator la un SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum aflu cine este administrator la un SRL?

Cum aflu cine este administrator la un SRL...cunosc numele firmei, dar vreau sa aflu cine este asociat. Exista vreun site?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:05, 4 Decembrie 2021
Mergeti la registrul comertului și solicitați informații despre acea societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator/asociat decedat buna ziua, am un srl cu 2 asociati ... RaduNick RaduNick Administrator/asociat decedat Buna ziua, Am un SRL cu 2 asociati in parti (51%-49%). Unul dintre asociati (sotia) care avea si functia de administrator in ... (vezi toată discuția)
Date contribuabili Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Cine ma lamureste...Vreau sa aflu date financiare despre asociatul meu. Adica daca el ca persoana fizica a avut alte venituri si care au fost ... (vezi toată discuția)
Datele firmei sunt informatii publice ? MihaiAdrian77 MihaiAdrian77 Buna ziua Sunt curios ce lege permite publicarea datelor de inregistrare, adresa, nr de tel pe net sau catre alte firme pentru srl, pfa etc. fara acordul in ... (vezi toată discuția)