avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

Buna seara,
Intr-o fituica de scandal, publicata online si avand si distribuire pe facebook, s-a scris despre mine un articol compus doar din minciuni sfruntate, fiind acuzat de urmatoarele : organizarea unui grup infractional, spaga unui judecator, uzurparea drepturilor unui proprietar inventat. Ca sa fie mocirla completa, au dat si numele meu , fara acordul meu, desigur.

Intrebare : calomnia nu mai este incriminata, dar denuntul calomnios poate fi invocat in cazul meu ? Dar GDPR, le permite sa imi dea numele in ziar fara acordul si fara stirea mea ? Au dat si adresa mea, cu unicul scop de a ma denigra si a ma umili. Pentru ca pot si ei cred ca nu raspund in fata legii pentru faptele lor.
Cel mai recent răspuns: leorot , utilizator 17:17, 8 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare in noul cod penal vasile2013 vasile2013 Mai este reglementata in Codul Penal in vigoare infractiunea de denuntare calomnioasa?...Nu am reusit sa o gasesc si m-am gandit ca a fost scoasa din actuala ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? Dollaru23 Dollaru23 Buna De o vreme o persoana ma bombandeaza cu plangeri penale ,reclamatii la dna si la locul de munca prin care imi aduce un prejudiciu grav de imagine cu ... (vezi toată discuția)