avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata a mostenit un apartament de la parintii lui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata a mostenit un apartament de la parintii lui ...

Tata a mostenit un apartament de la bunicii mei, parintii lui). Era casatorit la acel moment. Inca este casatorit. Poate sa-mi vanda mie apartamentul fara acordul sotiei lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:20, 5 Decembrie 2021
Da, nu e nevoie de acordul nevestei decat daca locuiesc in acea casa si nevasta a notat in cartea funciara ca e locuinta familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să-mi spuneți de ce drepturi poate dispune ... Ina2024 Ina2024 Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți de ce drepturi poate dispune soția unui bărbat, el fiind moștenitorul casei în care locuiesc împreună de peste 10 ... (vezi toată discuția)
Mostenire-act vanzare cumparare elena_smen elena_smen Buna ziua! as avea si eu un caz mai putin usor,in care nu gasesc solutia. parinti mei sunt divortati,tata s-a mutat la casa care i-a lasat-o mamaia(mamai ... (vezi toată discuția)
Poate unul din soti sa vanda o proprietate fara acordul celuilalt? alexbl alexbl Parintii mei detin si locuiesc intr-o casa la tara, amandoi fiind proprietari. In urma cu 3 ani tata a dobandit prin mostenire un apartament in oras ... (vezi toată discuția)