avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, in ianurie 2021 am facut o greseala....pe ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, in ianurie 2021 am facut o greseala....pe persoana ...

Buna ziua, in ianurie 2021 am facut o greseala....pe persoana juridica sunt 3 contracte de leasing, respectiv 3 autoturisme, in ianuarie am seamnat cu o alta societate o promisiune de cesionare, prin care era obligat sa preia leasingurile in 3 luni. Greseala noastra a fost ca nu avem aprobarea societatilor de leasing.
Intre timp, societatea careia i-am cesionat nu a mai platit ratele, pana in acest moment am platit pentru cele 3 masini 60.000 lei!
Am tot incercat sa recuperam masinile insa fara succes. In tot acest timp au fost implicati avocati, insa fara succes!
Imi este greu sa cred ca masinile care in continuare suntem utilizatorul, platim ratele la ele in fiecare luni sa nu le putem recupera!
Ce ma puteti sfatui?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:15, 8 Decembrie 2021
Buna ziua,
In primul rând trebuie să recuperați autovehiculele. Există posibilități de recuperare aplicând atât legea civilă, cât și cea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)
Contract leasing preluat de o societate de recuperare ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! O societate comerciala a contractat printr-un leasing un autoturism in decembrie 2005. Au fost platite ratele pana in mai 2009 iar in ianuarie 2010 ... (vezi toată discuția)
Leasing auto cu probleme Tedy28 Tedy28 Buna ziua tuturor utilizatorilor.In cele ce urmeaza va voi explica impasul in care ma aflu, in speranta aflarii unei solutii cat mai echitabile.In urma cu 3 ... (vezi toată discuția)