avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi schimbat in ...

Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi schimbat in act de proprietate....CUM
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:33, 15 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care e nr? Actele de proprietate sunt de mai multe feluri.
Nu numai contractul de vânzare este act de proprietate. Exista contractul de donație, de întreținere, de renta viageră, acte de partaj, hotărâri judecătorești, certificate de moștenitor etc etc etc.
Dvs aveți un contract de donație. Ala e, la revedere!
Nu aveți cum sa îl transformați. Nici în vânzare, nici în nimic, pentru ca fostul proprietar nu mai are bunul. Vi l-a donat deja dvs.
E ca și cum ați vrea să faceți din mere, banane.
Zău dacă înțeleg care e problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare titlu de proprietate Semiremorca Semiremorca Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament și am un contract de cumpărare. ... Tătuțul Tătuțul Am cumpărat un apartament și am un contract de cumpărare. Știe cineva de unde ar trebui să obțin titlul de proprietate pentru apartament? (vezi toată discuția)
Mostenire zeciualex zeciualex am un titlu de mostenitor impreuna cu unchiul meu pe acelasi imobil. acesta vrea sa imi dea mie partea lui de imobil. intrebarea e, cum e mai bine sa faca ; ... (vezi toată discuția)