avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi schimbat in ...

Un act de donatie de circa 15-20 de ani poate fi schimbat in act de proprietate....CUM
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:33, 15 Decembrie 2021
Contactul de donație încheiat la notar este act de proprietate.

Nu poate fi intabulat cu actul de la notar
raluk0207 a scris:

Contactul de donație încheiat la notar este act de proprietate.

De ce?

Vreau să îl intabulez nu să plătesc impozit și nici de vindut nu se poate vinde
gi-jane2 a scris:

si acum ce doriti ?

Nu înțeleg.
Dacă imobilul v-a fost donat dvs și sunteți proprietar, trebuie sa plătiți impozit.
Aveți datorii la Primarie, nu puteți scoate un certificat de atestare fiscala pe zero și din acest motiv nu puteți face intabularea?
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2021
raluk0207, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare titlu de proprietate Semiremorca Semiremorca Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ... (vezi toată discuția)
Mostenire zeciualex zeciualex am un titlu de mostenitor impreuna cu unchiul meu pe acelasi imobil. acesta vrea sa imi dea mie partea lui de imobil. intrebarea e, cum e mai bine sa faca ; ... (vezi toată discuția)
Imobil ion29 ion29 cu se procedeaza pentru schimbarea unei locuinte de pe un nume pe alt nume,sau dc se face act de vanzare cumparare, ce acte trebuiesc intocmite, va rog este ... (vezi toată discuția)